Digitale start verkoop!

16 juni is het zover! De digitale start verkoop om 14:00 uur.

Vanaf dat moment kan je je voorkeur voor één van de appartementen aangeven. De website is dan uitgebreid met de tekeningen van de appartementen en prijslijst, die je dan ook kunt downloaden.

Om vervolgens voor een toewijzing in aanmerking te komen hebben wij daarnaast ook een ‘haalbaarheidscheck document’, ook wel ‘maximale hypotheekscan’ genoemd, nodig. Deze dient met je inschrijving meegestuurd te worden.

De sluitingsdatum van inschrijving is gesteld op 23 juni om 23:59 uur.

Nog geen maximale hypotheekscan gedaan?
Wij hebben een fijne samenwerking met Schreuder Financieel Advies. Kijk maar eens op hun website of bel met Justin of Larissa op 010-8990272. Zij stellen samen met jou dan het ‘haalbaarheidscheck document’ op. Of neem contact op met je eigen hypotheek- of financieel adviseur.

Schrijf je in op een appartement